Om mij te contacteren voor een afspraak, vindt u hieronder mijn gegevens. Aarzel niet en kies wat voor u het makkelijkst is.

contact Pamela's ReisCreaties, (online) reisbureau Lommel

 

U kunt mij vinden en bereiken op onderstaand adres & telefoonnummer:

Zinktrekkersplein 5
3920 Lommel
Telefoonnummer: +32 (0) 11 94 11 58
GSM: +32 (0)473 44 67 58 (ook via WhatsApp)
E-mail: pamela.vanspijk@reiscreaties.nl
Facebook: https://www.facebook.com/PamelasReisCreaties

Let op

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werk ik niet met vaste openingsuren. Ik werk enkel op afspraak, zodat iedere klant de tijd krijgt die ervoor nodig is om zijn of haar droomreis uit te werken. Dit kan ook ’s avonds of in het weekend. Graag hoor ik van u, en mag ik u in mijn reisbureau verwelkomen. De thee en koffie staat klaar.

 

 

 

Kantoor Pamela's Reiscreaties, reisbureau Lommel

Kantoor Pamela’s Reiscreaties, reisbureau Lommel

Contactformulier

Pamela's ReisCreaties is een zelfstandige onderneming aangesloten bij ReisCreaties. ReisCreaties (onder ANVR nummer 5519) is onderdeel van Pelikaan Reizen, een allround reisbedrijf. Alle boekingen die u maakt worden ondergebracht bij ReisCreaties BV. lid van ANVR (onder nummer 5519), SGR (3745) en het Calamiteitenfonds. U boekt en betaalt aan ReisCreaties, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (in België is dit gelijk aan KBO/Staatsblad) onder nummer 51462680. Uw reis wordt afgehandeld door ZRA Pamela van Spijk, ingeschreven bij de Kruispuntbank van ondernemingen onder nummer: 0694680346